object(DateTime)#1027 (3) {
  ["date"]=>
  string(26) "2024-11-21 23:52:59.000000"
  ["timezone_type"]=>
  int(3)
  ["timezone"]=>
  string(12) "Asia/Karachi"
}

Тамақтану физиологиясының негіздері пәні бойынша ашық практикалық сабақ

Тамақтану физиологиясының негіздері пәні бойынша ашық практикалық сабақ, 2 жыл оқыған Азық-түлік қауіпсіздігі және биотехнология кафедрасының докторанты Мұратов Д.К., 1 курс студенттері, 6B07203 ОП-өңдеу және тамақ өндіру технологиясы, ТПП3 тобы-24-411-11.

"Диета туралы түсінік. Адамның қоректік заттарды тұтынуының күнделікті мөлшері" тақырыбы бойынша

Күні мен уақыты: 18 қазан сағат 13.10.

Өтетін орны: 112 ауд., 4 ғимарат, Маяковский 99/1 көш.

Барлығына қош келдіңіздер.

 

Қабылдау комиссиясы