Электронная библиотека

  • Ecological chemistry

    Учебно-методический комплекс дисциплин/Пәндердің оқу-әдістемелік кешені

    Kostanai; A. Baitursynov Kostanai regional University , 2021; - (eng.,kz.)

    Автор
    Saken A.K.
    Аннотация
    discipline is to familiarize students with the scientific and methodological foundations of the study of chemical aspects of the impact of human activity on natural objects on processes occurring in air, water and soil in the event of environmental pollution and the introduction of pollutants; to study the transformation of chemical compounds in the environment, to predict the possible consequences of such changes and to form decision - making skills taking into account the final requirements.
    Ключевые слова
    the laws of physical and chemical changes in environmental pollutants, chemical compounds, their sources of entry into the environment, distribution, accumulation and methods of their elimination; the main chemical reactions of compo
    ISBN
    -
    УДК
    54:502
    ББК
    28.080
    Наименование специальности
    Экология/Экология
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Скачать
  • Консервілеудің теориялық негіздері

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; 112 б. (kz.)

    Автор
    Молдахметова З.К.
    Аннотация
    «Консервілеудің теориялық негіздері» оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің негізгі шикізаты, шикізат пен дайын консервілердің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. «Консервілеудің теориялық негіздері» оқу құралы 6В07201 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
    Ключевые слова
    консервілеу; өнімдер; шикізат; химиялық құрамы;
    ISBN
    978-601-7985-94-3
    УДК
    664.8/9 (075)
    ББК
    36.81я73
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Inspring Suite көмегімен интерекіпіндікті құрастыру

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Нурпеисова Ж.С.
    Аннотация
    Қарастырылып жатқан «Мультимедиа технологиялары» пәнінен бейнежазбалар "Ақпараттық жүйелер", техникалық бағыты бойынша оқитын және осы салада қызуғышылығын білдіретін студенттерге арналған. Ұсынылып отырған бейнежазбалар пән бойынша оқу бағдарламасының үш тақырыбын мазмұндайды
    Ключевые слова
    Мультимедиа, мультимедиа технологиялар, электрондық курс, iSpring Suite, iSpring QuizMaker, iSpring Visuals
    УДК
    004.4'27
    ББК
    32.973.26-04
    Наименование специальности
    Информационные системы/Ақпараттық жүйелер
    Наименование раздела
    Факультет машиностроения, энергетики и информационных технологий/ Машина жасау, энергетика және ақпараттық технологиялар факультеті
    Посмотреть
  • Inspring Suite көмегімен тест құрастыру

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Нурпеисова Ж.С.
    Аннотация
    Қарастырылып жатқан «Мультимедиа технологиялары» пәнінен бейнежазбалар "Ақпараттық жүйелер", техникалық бағыты бойынша оқитын және осы салада қызуғышылығын білдіретін студенттерге арналған. Ұсынылып отырған бейнежазбалар пән бойынша оқу бағдарламасының үш тақырыбын мазмұндайды: 2 тақырып. Inspring Suite көмегімен тест құрастыру
    Ключевые слова
    Мультимедиа, мультимедиа технологиялар, электрондық курс, iSpring Suite, iSpring QuizMaker, iSpring Visuals
    УДК
    004.4'27
    ББК
    32.973.26-04
    Наименование специальности
    Информационные системы/Ақпараттық жүйелер
    Наименование раздела
    Факультет машиностроения, энергетики и информационных технологий/ Машина жасау, энергетика және ақпараттық технологиялар факультеті
    Посмотреть
  • Ispring Suite көмегімен курсты құрастыру

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Нурпеисова Ж.С.
    Аннотация
    Қарастырылып жатқан «Мультимедиа технологиялары» пәнінен бейнежазбалар "Ақпараттық жүйелер", техникалық бағыты бойынша оқитын және осы салада қызуғышылығын білдіретін студенттерге арналған. Ұсынылып отырған бейнежазбалар пән бойынша оқу бағдарламасының үш тақырыбын мазмұндайды: 1 тақырып. Ispring Suite көмегімен курсты құрастыру
    Ключевые слова
    Мультимедиа, мультимедиа технологиялар, электрондық курс, iSpring Suite, iSpring QuizMaker, iSpring Visuals
    УДК
    004.4'27
    ББК
    32.973.26-04
    Наименование специальности
    Информационные системы/Ақпараттық жүйелер
    Наименование раздела
    Факультет машиностроения, энергетики и информационных технологий/ Машина жасау, энергетика және ақпараттық технологиялар факультеті
    Посмотреть
  • Матрицалар

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Берденова Г.Ж.
    Аннотация
    Видео-дәрісте негізгі түсініктер мен анықтамалар, және мысалдар, матрицалар түрлері, матрицаларға қолданылатын амалдар көрсетілген.
    Ключевые слова
    Матрицалар. Матрицалар түрлері. Матрицаларға қолданылатын амалдар.
    УДК
    514.122 ( 075.8)
    ББК
    22.151.54
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет машиностроения, энергетики и информационных технологий/ Машина жасау, энергетика және ақпараттық технологиялар факультеті
    Посмотреть
  • Стратегии коммуникативного воздействия (видео-лекция)

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Костанай; КРУ имени А. Байтурсынова, 2021; (рус.)

    Автор
    Никифорова Э.Ш..
    Аннотация
    Наука о коммуникативном воздействии формируется как интегральная, объединяющая усилия представителей целого комплекса смежных наук: традиционной системной лингвистики, психолингвистики, прагмалингвистики, риторики, дискурсивной лингвистики, стилистики и культуры речи, психологии. Цель данной видео-лекции состоит в ознакомлении обучающихся с понятиями стратегий, тактик комуникативного воздействия,их основными хараткеристиками и способами реализации в текстах институциональных дискурсов (на примере англоязычного судебного дискурса) Лекция предназначена в качестве вспомогательного материала при проведении занятий по элективному курсу «Основы речевого воздействия» в рамках образовательной программы магистратуры «Иностранная филология (английский язык)»
    Ключевые слова
    Коммуникативное воздействие, стратегии, институциональный дискурс
    УДК
    81’33
    ББК
    81.2
    Наименование специальности
    Переводческое дело/Аударма ісі
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть
  • Начертательная геометрия и инженерная графика

    Учебно- методическое пособие/ Оқу әдістемелік құрал

    Костанай; КРУ имени А. Байтурсынова, 2021; 77 с. (рус.)

    Автор
    Галямова А.А.
    Аннотация
    Учебно-методическое пособие «Начертательная геометрия и инженерная графика» содержит все необходимые материалы для изучения дисциплины: описание работ, планы, методические указания по выполнению работ, контрольные вопросы, дополнительные чертежи, варианты для самостоятельного выполнения заданий.
    Ключевые слова
    чертеж, документация, спецификация, изделие, эпюр, эскиз
    ISBN
    978-601-356-012-0
    УДК
    22.151.3
    ББК
    514.18
    Наименование специальности
    Аграрная техника и технология/Аграрлық техника және технология
    Наименование раздела
    Факультет машиностроения, энергетики и информационных технологий/ Машина жасау, энергетика және ақпараттық технологиялар факультеті
    Просмотр
  • Научное обеспечение формирования показателей качества кондитерской муки в процессе переработки зерна тритикале

    Монография/Монография

    Костанай; КРУ имени А.Байтурсынова, 2021; 151 с. (rus.)

    Автор
    Жанабаева К.К.
    Другие авторы
    Онгарбаева Н.
    Аннотация
    В данной научной работе «Научное обеспечение формирования показателей качества кондитерской муки в процессе переработки зерна тритикале» приводится анализ технологических свойств зерна тритикале казахстанской селекции озимой формы. Представлены принципы формирования показателей качества кондитерской муки в процессе переработки зерна тритикале. Даны оптимальные режимы холодного кондиционирования и извлечения круподунстовых продуктов драного процесса. Описаны принципы построения технологической схемы получения кондитерской муки с учетом процесса обогащения, обеспечивающий сбалансированный состав муки как сырье для производства мучных кондитерских изделий..
    Ключевые слова
    Тритикале, кондитерская мука, зерно, технологические свойства
    УДК
    664.6/7
    ББК
    --
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Қайта өңдеу өндірістерінің технологиялық машиналары және жабдықтары

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ, 2021; 97 б. (kz)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    Жангабылова Н.Д,, Балгужинова Ж.Е
    Аннотация
    Оқу құралына қайта өңдеу өндірістерінің технологиялық жабдықтары енгізілген. Техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу орындарының оқытушыларына өндіріс жабдықтарын зерттеу бойынша оқу сабақтарын өткізу кезінде және студенттердің өзіндік жұмысын ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
    Ключевые слова
    машина, жабдық, аппараттарға қойылатын талаптар, өнімділік
    ISBN
    978-601-356-002-1
    УДК
    663 (0758)
    ББК
    36.81я73
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Ғылыми зерттеулер әдіснамасы

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ, 2021; 130 б, (kz)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    Жангабылова Н.Д., Аманжол Б,
    Аннотация
    Оқу құралы техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу орындарының оқытушыларына ғылыми зерттеулер әдіснамасы бойынша оқу сабақтарын өткізу кезінде және студенттердің өзіндік жұмысын ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
    Ключевые слова
    әдістеме, зерттеулер, ғылыми жұмыс, жаңашылдық, өзектілік
    ISBN
    978-601-356-029-8
    УДК
    001.8 (075.8)
    ББК
    72.5 я73
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ, 2021; 109 б, (kz)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    Жангабылова Н.Д., Есеева Г.К
    Аннотация
    Оқу құралы техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу орындарының студенттеріне өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау пәні бойынша оқу сабақтарын өткізу барысында және өзіндік жұмысын ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
    Ключевые слова
    өсімдік шаруашылығы, сақтау, режимдер, Астықты кептіру
    ISBN
    978-601-356-001-4
    УДК
    633.1
    ББК
    41
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНДЕГІ МАРКЕТИНГ ЖӘНЕ БРЕНДИНГ

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ, 2021; 89 б. (kz)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    Аманжол Б., Жангабылова Н.Д.
    Аннотация
    Оқу құралы техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу орындарының оқытушыларына тамақ өнеркәсібінде маркетинг бойынша оқу сабақтарын өткізу кезінде және студенттердің өзіндік жұмысын ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
    Ключевые слова
    маркетинг, брендинг, өнімдер, сату, жарнама
    ISBN
    978-601-356-028-1
    УДК
    658.8 (0758)
    ББК
    65.291.3 я73
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
  • Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

    Учебное пособие/Оқу құралы

    Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    .Аманжол Б., Альсеитов К.С.
    Аннотация
    Оқу құралына тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестері енгізілген.Техникалық мамандықтар студенттеріне арналған; жоғары оқу орындарының оқытушыларына тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары бойынша оқу сабақтарын өткізу кезінде және студенттердің өзіндік жұмысын ұйымдастыру кезінде ұсынылуы мүмкін.
    Ключевые слова
    процестер, аппараттар, тамақ технологиясы, технологиялық желі
    ISBN
    978-601-356-028-3
    УДК
    664.6
    ББК
    36.83
    Наименование специальности
    Технология продовольственных продуктов/Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Повышение эффективной деятельности предприятий на основе совершенствования информационного обеспечения АПК

    Монография/Монография

    Костанай; КРУ имени А.Байтурсынова, 2021; 82 с. (rus.)

    Автор
    Саидов А.М.
    Другие авторы
    Саидова Л.М.
    Аннотация
    В научной работе «Повышение эффективной деятельности предприятий на основе совершенствования информационного обеспечения АПК» представлены теоретические основы управления предприятием АПК на основе информационного обеспечения. Проведен анализ информационного обеспечения предприятий агропромышленного комплекса Костанайской области. Предложены мероприятия по повышению эффективной деятельности промышленных предприятий на основе совершенствования информационного обеспечения АПК. Монография рассчитана для преподавателей и студентов высших учебных заведений, а также для работников научно-исследовательских учреждений и специалистов АПК.
    Ключевые слова
    Предприятие, эффективность, информационное обеспечение, АПК
    УДК
    338.436.33
    ББК
    65.291.59
    Наименование специальности
    Технология перерабатывающих производств/Өңдеу өндірістерінің технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Просмотр
  • Электронды құжат айналымы

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Мұратқызы М.
    Аннотация
    Видеодәрісте қазақ тілінде іс құжатын жүргізу пәнінің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес «Электронды құжат айналымы» тақырыбына толық ақпарат берілген.
    Ключевые слова
    Құжат, электронды айналым, ХҚКО, құжаттарды топтастыру
    УДК
    35.077.1:004.67
    ББК
    60.844
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть
  • Шеттілдік сөздердің емлесі

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Мұратқызы М.
    Аннотация
    Видеодәрісте қазақ тілінде іс құжатын жүргізу пәнінің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес «Шеттілдік сөздердің емлесі» тақырыбына толық ақпарат берілген.
    Ключевые слова
    Қазақ тілінде іс құжатын жүргізу, Қазақ тілі
    УДК
    35.077.1:81’373.613
    ББК
    60.844
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть
  • Қазақстан

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Мұратқызы М.
    Аннотация
    Видеодәрісте қазақ тілі пәнінің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес «Қазақстан» тақырыбына толық ақпарат берілген.
    Ключевые слова
    Туған жер, Отан, қазақ тілі,
    УДК
    811.512.122
    ББК
    81.63.24
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть
  • Келісімшарт

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Алтыбаева А.Б.
    Аннотация
    Видеодәрісте қазақ тілінде іс құжатын жүргізу пәнінің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес «Келісімшарт» тақырыбына толық ақпарат берілген.
    Ключевые слова
    Қазақ тілінде іс құжатын жүргізу, Қазақ тілі, Іскери қазақ тілі
    УДК
    35.077.1
    ББК
    60.844
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть
  • Іс қағаздардың түрлері және оларды топтастыру

    Видео-пособие/Видео-жәрдем

    Қостанай; А, Байтурсынов атындағы ҚӨУ, 2021; (kz.)

    Автор
    Алтыбаева А.Б.
    Аннотация
    Видеодәрісте қазақ тілінде іс құжатын жүргізу пәнінің оқу жұмыс бағдарламасына сәйкес «Іс қағаздардың түрлері және оларды топтастыру» тақырыбына толық ақпарат берілген.
    Ключевые слова
    Қазақ тілінде іс құжатын жүргізу, Іскери қазақ тілі
    УДК
    35.077.1
    ББК
    60.844
    Наименование специальности
    Для всех специальностей/Для всех специальностей
    Наименование раздела
    Факультет экономики и права/ Құқық және экономика факультеті
    Посмотреть


Поиск

Всего: 5344
Приемная комиссия