object(DateTime)#1005 (3) {
  ["date"]=>
  string(26) "2025-05-05 22:22:57.000000"
  ["timezone_type"]=>
  int(3)
  ["timezone"]=>
  string(12) "Asia/Karachi"
}
ЦУР

Электронная библиотека

  • Сүт өңдеу жұмысы

    Учебно-методический комплекс дисциплин/Пәндердің оқу-әдістемелік кешені

    Костанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚМУ, 2016; (kz)

    Автор
    Досумова А.Ж.
    Другие авторы
    Шайкамал Г.И.
    Аннотация
    Cүт және сүт өнімдерінің технологиясы процесстер туралы түсінік алу.
    Ключевые слова
    Сүт, пастерлеу, нормалау, гомогенизациялау, қышқыл сүт өнімдері, сүт консервілері
    ББК
    36.95
    Наименование специальности
    Технология производства продуктов животноводства/Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
    Наименование раздела
    Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті
    Скачать


Поиск

Всего: 5281
Приемная комиссия