Электронная библиотека
-
Сүт өңдеу жұмысы
Учебно-методический комплекс дисциплин/Пәндердің оқу-әдістемелік кешені
Костанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚМУ, 2016; (kz)
- Автор
- Досумова А.Ж.
- Другие авторы
- Шайкамал Г.И.
- Аннотация
- Cүт және сүт өнімдерінің технологиясы процесстер туралы түсінік алу.
- Ключевые слова
- Сүт, пастерлеу, нормалау, гомогенизациялау, қышқыл сүт өнімдері, сүт консервілері
- ББК
- 36.95
- Наименование специальности
- Технология производства продуктов животноводства/Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
- Наименование раздела
- Факультет сельскохозяйственных наук/ Ауыл шаруашылығы ғылымдары факультеті